lauantai 21. huhtikuuta 2012

Shoppaillaan

Löysin muutamia aivan ihania esineitä netistä, Etsystä, ja ajattelin jakaa niitä kanssanne. Suurin osa on Vintagea tai sen henkisiä. Toivottavasti nautitte niistä yhtä paljon kuin minäkin!
Tuotteen kuvauksen mukaan tämä kulho on antiikkinen saksalainen posliini vanukas kulho. Se on ihanan rosoinen ja mielestäni myös romanttinen. Voisin jopa innostua vanukkaista tämän kulhon kanssa. Lisää tuotteita samalta myyjältä löytyy täältä.
Tämä myyjä ei valitettavasti postita tuotteita Suomeen, mutta kaupasta löytyy kaikkea aivan ihanaa katseltavaa. Kaupasta löytyi hauskoja laukkusarjoja ja useita kauniita kehyksiä, joista oli vaikea valita suosikkiaan.  Tämä kehys oli sopivan koristeellinen, rosoinen sekä romanttinen makuuni.Vielä ehtisi aloittaa laihdutuskuurin, jotta ehtisi mahtua tähän kauniiseen pitsimekkoon kesäksi. Vintage vaatteet ovat usein melko niukkalinjaisia, joten taidan joutua teettämään vastaavan mekon itselleni. Vapaaehtoisia ompelutöihin? Lisää kauniita vaatteita löytyy täältä.
Romanttiset luontokuvat ovat ikisuosikkini, niistä ei vain saa kyllikseen. Carl Christensen on yksi suosikeistani tällä saralla. Tämä kuva ei voisi enää kauniimpi olla. Voisin vaikka tapetoida seinäni näillä kuvilla :)Nyt vain tarvitaan enää talo maalla, jonne voin tämän tuolin kiikuttaa. Tämän tuolin muotoilu miellyttää silmääni suuresti. Punotut kalusteen ovat myös yksi lemppareistani, niissä vain on se vintage fiilis. Tämän kaupan löydät täältä. Harmillisesti hekään eivät postita Suomeen. Pitää tyytyä tuijottamaan ruutua ja haaveilemaan :)


@Kaikilta kuvien omistajilta on pyydetty lupa kuvien julkaisemiseen@

2 kommenttia:

  1. Ihanan romanttisia valintoja. Posliininen vanukas kulho ja nojatuoli ovat tosi söpöjä.

    VastaaPoista
  2. Nämä vanhat esineet ovat niin inspiroivia vaikka vain katsella. Ja niistä saa ideoita omiin töihin, koruihin, kortteihin, vaatteisiin...

    VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!