sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

ShoppaillaanCynthia Vardhan tekee todella kauniita keramiikkatuotteita ja lähettää niitä ympäri maailman. Itse ihastuin näihin valkoisiin pitsisiin maljakoihin. Minä ainakin olisin iki-ihastunut tällaiseen lahjaan (pientä vinkkiä kotirintamalle).  Kuvassa on kaksi sormusta vinkkinä muille lahjojen hankkijoille, ne sopisivat vaikka hääparille.
Tämä myyjä on täyttänyt kauppansa ihanilla tuotteilla, joita voi sijoittaa sisään tai ulos. Pidän niiden rustiikista ulkonäöstä.  Postimaksuista tulee tosin lisää hintaa tuotteille, mutta ainakin myyjä postittaa tuotteitaan kaikkialle. Kynttilänjalkojen lisäksi kaupasta löytyy purkkia ja purnukkaa, vaasia ja muuta koristetta. Ainakin osan tuotteista saa maalauttaa sen väriseksi ja tyyliseksi kuin haluaa, eli jokaiselle pitäisi löytyä jotakin. Tämä kauppa on "tahtoo" listalla.
Tältä myyjältä olen löytänyt aivan ihania nappeja! Ne ovat pääosin 1950-1970 luvuilta. Myyjä on Saksassa joten tuotteiden saapuminen on nopeaa ja vaivatonta. Suosittelen ainakin kurkkaamaan kauppaan, jos etsii kauniita nappeja.


@Kaikilta kuvien omistajilta on pyydetty lupa kuvien julkaisemiseen@

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun vierailustasi!