sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Vintage häät


Jos vielä joskus menisin naimisiin niin häät olisivat Vintage tyyliset. Koska kesä lähestyy, ajattelin jakaa muutamia kuvia inspiroimaan hääsuunnitelmianne. Olkaapa siis hyvät.
Tästä kaupasta löysin itselleni puvun, joka ihastutti ensinäkemältä. Puku on 1910 luvulta, silkkiä ja pitsiä. No, vanhat puvut ovat melko pieniä kooltaan, joten ehkäpä puvun joutuisi oikeasti teettämään, mutta tässä voisi olla kaunis malli. Tästä kaupasta löytyy lisää myös muita vintage tuotteita, eivätkä postimaksutkaan ihan päätä huimaavia ole. Muitakin kauniita pukuja löytyi, mutta tämä sopi hyvin sävyiltään seuraavien korvakorujen kanssa, joten valitsin puvun sen mukaan.Nämä ystäväni Jenniferin korvakorut sopisivat täydellisesti puvun kanssa. Jenniferillä on kauppa Etsyssä, Lee Ohio, jossa on koruja minun makuuni. Jennifer työstää hopeasavea niin kauniilla tavalla, että en ole vastaavaa nähnyt. Jos tämä korujen tekijä ei ole ennestään tuttu, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa! Jennifer on luvannut myöhemmin kertoa lisää työstään blogissani, joten sitä jäämme innolla odottelemaan.
Kutsu häiden teemaan sopien voisi olla tällainen Vintage tyylinen sinetöity kirje, joka muistuttaa vanhaa rakkauskirjettä. Kauppa ja muita kivoja tuotteita löytyy täältä.
Ruby Gray's Antique and Vintage Rings myy nimensä mukaisesti antiikki ja Vintage sormuksia. Liike sijaitsee Englannissa, joten Suomesta tilatessa ei tarvitse huolehtia tullimaksuistakaan, eli tämä voisi olla ihan potentiaalinen ostopaikka. Vinkkinä tuleville sulhoille :)

Häät tietysti sopisivat puutarhaan kesäiltaan, mutta palataan siihen myöhemmin uudelleen uusien kuvien kera :) Mukavaa viikonalkua kaikille!


@Kaikilta kuvien omistajilta on pyydetty lupa kuvien julkaisemiseen@

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun vierailustasi!