keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Shoppailaan (omenanvihreää edelleen)Tämä on tämän kevään ehdoton must, ainakin jos kuvan koiralta kysyy :) Onko hellyttävämpää asustetta nähty? Ainakin minun teki mieli lähteä lemmikkukauppaan, jotta pääsisin sovittelemaan tätä hattua. Lisää hauskoja tuotteita, niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin,  löytyy täältä.

Tämä on vain yksi esimerkki Patricin kauniista koruista. Sormus on sterling hopeaa kultaisella kukalla ja peridoottikivellä.  Ihailen suuresti hänen yksinkertaisia, naisellisia korujaan. Lisää kauniita koruja löytyy täältä.

Jos et ole vielä hankkinut uusia ballerinoja kesäksi, tässä voisi olla sopiva vaihtoehto.  Nämä pirtsakat omenanvihreät, naiselliset ballerinat näyttäisivät syötävän hyviltä sinisen kanssa. Lisää malleja ja värejä löydät täältä.
Iki-ihana Jenny tekee kauniita koruja käyttäen eri metalleja ja herkullisia värejä. Mielestäni koruja voisi kuvata designiltaan melko skandinaavisiksi, värit edustavat ehkä enemmän etelä-euroopan runsautta. Mutta näitä pirtsakoita värejä täällä pohjolassa kaivataan! Lisää koruja löytyy Jennyn kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun vierailustasi!