perjantai 4. toukokuuta 2012

Shoppaillaan pastellia

Tätä viikonloppua voisi piristää pinkillä, etenkin kun huomiselle on luvattu jälleen räntä/lumisadetta. Toivon mukaan kesä sitten on todella lämmin kylmän kevään jälkeen!

Viikonlopun kukkaotos. Tämä kuva on jälleen ihanan herkkä ja romanttinen. Pehmeä käsittely antaa kuvalle vintage tunnetta. Lisää kuvia ja kukkaloistoa löydät kaupasta.


Nämä kukkakimput ovat mielettömän ihania! Häiden jälkeen ei tarvitse miettiä miten kimpun saa säilytettyä, tämä säilyy kyllä. Kimppu olisi kaunis lisä myös sisustuksessa. Olisi hienoa osata joskus tehdä jotakin näin hienoa. Lisää asusteita löytyy täältä.


Tämä kudontaohje minun on pakko saada, malli on vain yksinkertaisesti minusta niin kaunis! Sitä on myös helppo muutella langan materiaalin, värin ja nauhan mukaan. Mutta tämä vintage tyylinen versio kolahtaa kyllä. Pitää vain löytää vielä vapaaehtoinen kutoja sen toteuttamiseen :)  Lisää kivoja ohjeita löydät täältä.


Keniltä olen ostanut joitakin kauneimmista aurinkokivistäni. Nämäkin brioletit ovat todella herkut. Lisäksi hänellä on laadukkaita kapusseja kaupassaan. Käy kurkkaamassa täällä.

2 kommenttia:

Ilahdun vierailustasi!