keskiviikko 2. toukokuuta 2012

ShoppaillaanHaluatko jotakin ylellistä? Lillyltä löytyy laadukkaita luksus kiviä (nimensä mukaisesti) yllä olevasta kaupasta. Kuten Lilly on kaupassaan yllä olevia safiireja kuvannut, ne ovat todella yammyyy!! Lillyllä on myös toinen kauppa, Lilly's Bead Box, josta löytyy myös edullisempia materiaaleja kaikkeen lähtöön. Nyt vain reippaasti tutustumaan!
Olen jo aiemminkin maininnut, että olen parantumattomasti ihastunut romanttisiin kukka - ja luontokuviin.  Tässä tämän viikon löytö, josta ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle.  Lisää kauniita kuvia löytyy täältä.Ystäväni Ivy tekee todella kauniita virkattuja koruja, jotka edustavat unelmia ja fantasiaa. Ne ovat ihanan romanttisia ja täynnä tunnetta. Tässä yksi Ivyn uusista rannekoruista. Kannattaa kurkata hänen kauppaansa, nimittäin hänen pienet nappikorviksensa ovat myös mielettömän kauniita ja sopivat vaikka jokaiselle. Ne ovat minulla toivomuslistalla ylimmäisenä.

Rakas ystäväni Catherine tekee klassisen kauniita koruja. Mielestäni hänen ranskalainen syntymäperänsä näkyy koruissa, ne ovat aina klassisen tyylikkäitä ja huoliteltuja sekä harkittuja. Olisin ikionnellinen hänen tyylitajustaan. Ranskalaiset taitavat syntyä se verissään? Catherine käyttää todella laadukkaita materiaaleja koruissaan. Lisäksi hän on hinnoitellut korunsa maltillisesti, eli tässä paketissa todella saa laatua kohtuuhintaan. Kannattaa käväistä hänen kaupassaan tutustumassa.

3 kommenttia:

  1. Ohhh, thank you so much!!! It is such a pleasure to see my Junsui necklace featured on your gorgeous blog! You have a great eye for beauty, Sirpa!:)

    VastaaPoista
  2. Thanks for featuring my bracelet, Sirpa! I love your other selections as well--Catherine's necklace is gorgeous! xo

    VastaaPoista
  3. You are the most welcome Ivy :) Love your dreamy pieces, these new bracelets are just awesome!

    VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!