keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Shoppaillaan
Näitä ihania pikkuprinsessojen ballerina tossuja ei voi kyllä kukaan vastustaa! Kaupasta löytyy paljon lisää malleja, omia suosikkejani ovat koristeelliset juhlatossut pitseineen ja helmineen. Käykää kurkkaamassa, ihanaa katseltavaa!Tämä kauppa mainostaa itseään seuraavasti: "Art of fairytales, wild bears and dark forest creatures".  Kaupasta löytyy vaikka mitä koruista printteihin ja  kuvakehyksiin. Nämä koristeelliset kehykset ihastuttivat minut täydellisesti.

Dollhouse Miniatures and Food Jewelry By Pei

Tämä on yksi niitä elämän ihmeitä, joka hämmästyttää joka kerta. Miten joku saa jostakin näin pienestä näin herkullista ja todellisen näköistä? Haaveissa olisi osata pipertää jotakin yhtä hienoa joskus itsekin. Kaupasta löytyy lisää uskomattoman herkullisia pikkuesineitä.

Kaikille kutomisesta innostuneille löysin kivan kesälaukun ohjeen. Tämä sopisi vaikka kesän juhliin somisteeksi. Laukku on pieni ja soma sekä romanttinen. Täytyy ilmeisesti pidentää äidille kirjoitettua toivomuslistaa... Tällä myyjällä on kauppa sekä Etsyssä että omat sivut, joihin on linkki yllä.

1 kommentti:

Ilahdun vierailustasi!