sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Keskeneräisiä töitä


Näistä olin täysin innoissani, kun löysin ne!  Valitettavasti myyjällä ei ollut kuin nämä ja kuusi sinistä kristallia, joten täytyy harkita tarkkaan mihin näitä raaskiin käyttää. Ovat siis Vintage Swarovskia, keskellä kristalli kullatussa istutuksessa.


Tämä messinkiosa on vanhimpia, mitä minulla on. Ikä on 50-100 vuoden välillä, mitä luultavammin 1900 luvun alkupuolelta. Osa on jo patinoitunut mukavasti ajan saatossa. Itse riipus on ollut valmis jo pidempään, mutta taistelen edelleen sen kanssa, miten ketjun toteutan. Vaihtoehtoina itselläni on joko mustat kivet tai valkoiset helmet (edelleen olen mustien kannalla), vaihtoehtoja ja ideoita otetaan vastaan!Tämäkin messinki medaljonki on vintagea. Keskusosa alkaa olla valmis, sen jälkeen koru kaipaa vielä ketjun, jonka olen suunnitellut valkoisista helmistä. Medaljonki on massiivinen, mutta siro.


Tämä työ itse asiassa hieman edistyikin jo pidemmälle tänään ja luultavasti valmistuu ylläolevista ensimmäisenä (jos ei mielenkiinno herpaannu hetkeksi ja siirry muuhun työhön).  Tästäkin tulee medaljonki ja ketju luultavasti toteutuu Swarovskin Vintage lasihelmistä. Ajattelin huomenna kokeilla miten ne istuvat yhteen.

Tällä hetkellä aika vain kuluu täysin muihin juttuihin, viikonloppuna miehen kanssa levytin varaston kattoa, pääsin ihan miesten hommiin :) Lisäksi siistin pihaa ja kävin hankkimassa kukkia ja kasveja hieman väriä tuomaan :) Nyt alkaa jo näyttää siltä, että pihalla on kiva nauttia kesästä!

1 kommentti:

  1. Upeita medaljonkeja, näistä tulee varmsti mahtavat korut. Mustat helmet (ja messinkiä) laittaisin myös tuohon ekaan medaljonkiin.

    VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!