torstai 9. toukokuuta 2013

Kuvia, kuvia, kuvia: todella pitkästä aikaa

  Viime postauksesta onkin kulunut sitten hyvin aikaa. Alta löytyykin selitystä siihen, mihin olen tämän talven käyttänyt. Joitakin koruja on valmistunut, mutta vain silloin kun on ihan tosissaan sattunut huvittamaan. Yllä vintage messinkiä, sterling hopeaa ja granaattia. Tämä koru lähti kaukomaille talven aikana. Todella kaunis sormus, vaikka itse sanonkin.


Nämä seuraaavat korut ovat saaneet innoituksensa Miriam Haskellin vintage koruista. Materiaaleina vintage messinkiä ja hopeaa sekä luonnonmatskuja: valkoisia makeanvedenhelmiä, suolaisen veden akoya helmiä, helmiäistä ja makeanveden akoya helmiä. Tämä rustiikkinen romanttinen tyyli on minulle sitä ominaisinta yksinkertaisen ohella. Tähän koruun valitsin myös hennon pinkkejä materiaaleja, joka tekee siitä hennon romanttisen.Vintage tyyliset korvakorut, joissa helmiäistä, kullattua metallia ja sterling hopeaa, pyriittiä. Näistä minulle tulee mieleen lähinnä 1920 luku.


Minulta löytyy vuosien varrella teetetty iso varasto kauniita kapusseja, joita olen todella huono käyttämään. Tässä kuitenkin yritystä sen varaston pienentämiseen kahden sormuksen voimin. Sterling hopeaa, kalsedonia ja topaasit kulta istutuksella. 


Näistä korvakoruista itse pidän ihan mielettömästi ja heti kun jaksan, näitä tulee lisää. Nappikorvikset vintage ja luonnonmateriaaleilla, tapit sterling hopeaa.


Yksi asia mihin olen innostunut talven aikana on helmikirjonta. Korvakoruja on syntynyt jo muitakin kuin ylläolevat vintage materiaaleista tehdyt, mutta kuvia en ole saanut otettua. Helmikirjonta kiinnostaa muidenkin korujen tiimoilta sekä antaa mahdollisuuksia vaatteiden, sisutuksen ja vaikka minkä muun suhteen. Tästä on hyvä jatkaa syksymmällä.

Alla vielä muutama pari nappikorvakoruja, toiset sinisillä topaaseilla ja helmillä ja alimmaiset granaateilla ja valkoisilla luonnonmateriaaleilla. Näissähän mahdollisuudet ovat rajattomat lopputuloksen suhteen. Juuri sain uuden tilauksen luonnonhelmiä eli eiköhän tämäkin innostus vielä hetken jatku.Ja alla syytä hiljaiseen talveen: olen keskittynyt huolehtimaan pikkuihmisestä ja hänen voinnistaan.  H-hetki alkaa olla käsillä, joten seuraava postauskin voi siis jälleen venyä :)
Mutta, viimeistään syksymmällä jälleen!
5 kommenttia:

 1. Onnea masusta :)
  Ja, kauniita koruja!

  VastaaPoista
 2. Onnea, kauniita koruja. Ihastuin varsinkin helmikirjonta koruun.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia onnitteluista molemmille :)
  Helmikirjonta on oikeasti todella koukuttavaa, kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Voi Onnea ! ihana massu ja upeita koruja ! kaikkea hyvää teille, koko perheelle !

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marjo <3
  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!