perjantai 31. tammikuuta 2014

ArvontaOn aika järjestää arvonta, jonka voittona on kaksi Swarovskin sydänriipusta (katso kuvaa) ja 6 kpl pieniä puoliympyrän muotoisia discopalloja (materiaaleja, ei valmiita koruja), jotka sopivat täydellisesti pieniin korvakoruihin ja tuovat sopivasti kimallusta arkeen. Ja mitä sinun pitää tehdä voittaaksesi? Käy klikkaamassa blogin oikeasta laidasta ja ala seuraamaan blogia, kerro kaverille (blogissasi, Facebookissa tms.) jos mahdollista sekä jätä kommentti tämän postauksen alle siitä, minkä tyylisiä ohjeita käsitöihin, askarteluihin ja korujen tekemiseen tässä blogissa kaipaisit. Aion nimittäin jatkossakin jakaa ohjeita, malleja ja muuta käsityöelämään kuuluvaa teille kaikille ja kaipaisinkin vinkkejä siitä, mitä sinä lukijana kaipaisit. Yhdessä tekeminen on hauskempaa!

Aikaa on perjantaihin 7.2.14 asti. Paljastan voittajan blogissa arvonnan jälkeen.
Ei sitten muuta kuin osallistumaan, onnea kaikille arvontaan!


P.s.  Muista vierailla välillä sivustolla, arvon säännöllisesti pienen tuotepaketin tai valmiita tuotteita.

5 kommenttia:

 1. Osallistun :) Lukijaksi liityin ja koitan jakaa blogissani jos ossaan :) Mulle ainakin käy kaikenlaiset ohjeet, vaikeat tai yksinkertaiset, kyllähän niitäkin tarvitaan. Teetkö muutakin käsityötä kuin koruja?

  VastaaPoista
 2. Moi Veera! Kiva tavata :)
  Teen paperitöitä, neulon, virkkaan, leivon (etenkin gluteenittomia)... Aiempi blogini oli vain koruille, tänne ajattelin yhdistellä kaikkea, pikkuhiljaa ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okei, sinä olet monipuolinen käsitöiden taitaja sitten :) Minusta voit tehdä ihan hyvin noista osa-alueista ohjeita :) Sitten on vähän jokaiselle jotakin. Sit vaan tunnisteisiin laittaa tyyliin "ruokaohje", "neuleohje" niin sitten ne on tunnistepilven tai vast. kautta helppo löytää jos haluaa vaan tietyn aihealueen ohjeita ;) Minua voisi kiinnostaa (tai oikeastaan veljeäni ja hänen vaimoaan) nuo gluteenittomat leivonta ohjeet sekä paperityöohjeet :)

   Poista
 3. Hei! Liityin lukijaksi ja arvontaan tahtoisin mukaan.

  Ohjeista... Tietysti koruaiheiset kiinnostaa. Koruaiheista erilaiset kiven/tms kapussin istutukset ja vinkit... Lisäksi korttiohjeet kiinnostaa myös. Sulla on hyvä värisilmä niin jotain värien sommitteluun ja käyttöön liittyvät vinkit tai ylipäätään postaus siitä miten värit valikoituvat töihisi, ois myös mukavia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katri vierailusta :) Todella hyviä ideoita, pitääpi työstää :)

  VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!