lauantai 25. tammikuuta 2014

Onko rouva todellakin vain noin laiska?

Mikään ei tietysti ole naiselle enemmän mieltäylentävää kuin kuulla nämä sanat tuiki tuntemattomalta mieheltä kysyttäessä silmänympärysvoiteen käytöstä. Läheisessä kauppakeskuksessa on innokkaita kauneudenhoitotuotteita myyviä herrasmiehiä. Yksi heistä sai minut jokin aika sitten, harvinaista kyllä, pysäytettyä estelyistäni huolimatta kojulleen.

Minähän tunnetusti en usko kaikkiin kauneudenhoitotuotteisiin (saapi vapaasti käännyttää), joten myyjän kysyessä käytänkö silmänympärysvoidetta tummiin silmänalusiini vastaukseni oli tietysti ei.

- Onko rouva todellakin noin laiska?
- Kyllä....

Ja sen jälkeen ilmestyi jostakin kädet hieromaan erilaisia voiteita silmieni ympärille. Mitä?

- Rouva katsoo peiliin, eikö nyt näytäkin hyvältä?
- Mmmhmmm...

No myönnän, että näytti tosiaan hieman paremmalta, mutta kaikkihan me tiedämme, että kauneus on katoavaista. Eli, ostinko tuotteen? En. Voisin väittää, että kahdeksan kuukauden valvomisella ja synnytyksen jälkeen tulleella vaikealla anemialla on jotakin tekemistä tummien silmänympärysteni ja kalpeiden kasvojeni kanssa. Minä siis päätin jälleen kerran yrittää kiltisti ottaa rautatablettini, yrittää nukkua aina jossakin rakosessa ja odotella kevään aurinkoa.

Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön. Yhteen tuotteeseen olen tykästynyt ihan tosissani, yllätti lähes itsenikin. Lähes kaikki varmaan muistavat vielä lapsuudesta Vitaliksen, jota lätkittiin kasvoille senttikaupalla pakkaseen lähtiessä. No se ei ole tämä tuote, luojan kiitos. Siihen en aio palata. Mutta toinen jankkivoide oli Nivea Creme, se valkoinen, paksu tönkkö tuote, jonka tuoksu vaikutti heti tutulta sitä ostaessani. Tämä tuote on ihan mielettömän ihana näin talviaikaan. Leviää paksuudestaan huolimatta helposti kasvoille, imeytyy hyvin, iho ei jää rasvaiseksi eikä kiiltäväksi. Ja iho kiittää, posket ovat pehmeät kuin vauvan peppu. Tavoistani poiketen aion siis pitää tästä kiinni. Ja edelleenkään en koe tarvetta kymmenelle eri tuotteelle kasvojeni alueelle...Ihanaista viikonloppua kaikille! 
Ainakin meillepäin on luvattu lauhempaa ilmaa, joten kaikki ulos nauttimaan. Kyllä ne silmänympäryksetkin tykkää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun vierailustasi!