keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uusi elämä






Blogin päivitys on tainnut jäädä viime vuonna muiden asioiden jalkoihin. Pikkuherra täytti juuri kahdeksan kuukautta ja tuntuu, että mennyt vuosi kului siivillä. En ole paljon ehtinyt harrastelemaan, toisin sanoen en ole edes malttanut, vaan olen jakanut kaiken aikani pikkuiselle hurmurille. Äiti on ihan mennyttä noiden sinisten silmien ja pitkien silmäripsien räpsyessä.

Mutta kevät tekee tehtävänsä ja nyt alkaa tuntua, että voisi kaivaa tarvikkeet pikku hiljaa esiin. Kaikki on tosin edelleen pakattuna elokuisen muuton jäljiltä, joten voisin aloittaa siitä, että alan järjestämään tavarat paikoilleen. Nyt onkin ensimmäistä kertaa merkitystä sillä, missä ja miten tarvikkeet säilytän, jotteivat pikku sormet pääse käsiksi pikkuhelmiin, suuhunhan ne päätyvät, luonnollisesti. Joten ensimmäinen asia onkin alkaa etsiä sopivia säilytyslaatikoita/rasioita kaikille tarvikkeille. 

Niiden tulisi olla läpinäkyviä, jotta näkee mitä mikäkin rasia sisältää. Lisäksi kansien tulisi mennä tiiviisti kiinni. Ja lokeroitahan tulisi olla hurja määrä, että kaikki pienet tarvikkeet oman paikkansa löytävät. Nättejä niistä ei taida saada mitenkään muuten, kuin itse koristelemalla. Joten seuraavat illat taitavat sitten kulua netissä surffatessa, sopivia säilytysmateriaaleja etsiessä. Siitäpä se on hyvä tämä vuosi aloittaa. Katsotaan mitä löydän ja millä lokerot alkavat täyttyä.

Toivotan kaikille idearikasta vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun vierailustasi!