keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Vihreää

Raskausaikana minulla oli jokin ihmeellinen vihreä vaihe, lähes kaikki korut olivat vihreitä. Huomasin itseasiassa tämän vasta jälkeen päin, kun kasasin muuttoa varten aiemmin tehdyt korut yhteen. Raskausaikana tekniikat piti valita sen mukaan mitä pystyi tekemään. Lähes alusta lähtien istuminen oli melko hankalaa, joten tein kaikkea mitä pystyi seisten tekemään. Loppua kohden en enää pystynyt seisomaan enkä edes kävelemään viimeiseen kuukauteen, joten kaikki tekniikat, jotka onnistuivat jotenkin puoli-istuen, kelpasivat minulle. Ehkäpä juuri sen takia innostuin uudelleen siemenhelmistä, helmikirjonnasta ja kieputtelusta, koska metallityöt jäivät pakostakin tekemättä. Se taisi sinänsä olla ihan hyvä juttu, koska löysin uudelleen jo unholaan jääneet tekniikat ja huomasinkin jälleen nauttivani niistä.


Vintage lasihelmet, teal sävyistä metallilankaa ja peacock sävyisiä siemenhelmiä. Koukut ovat hopeaa. Näistä tuli itseasiassa yhdet lempikorvakoruistani, nyt keväällä nämä on jälleen hyvä kaivaa esiin.Vintage lucitea, huurrettuja vihreitä siemenhelmiä ja teal sävyistä metallilankaa. Koukut hopeaa.


Renkaat hopeaa, siihen kieputeltu teal sävyistä ketjua smaragdin sävyisellä metallilangalla. Olin kaukaa viisas ja tein raskauden alkuvaiheessa ison kasan valmiiksi rengaskorvakorupohjia, jotta sain sitten loppuajasta vain kieputella niitä.

Sinänsä hassua, että näitä tehdessä en huomannut värimaailmassa mitään kaavaa, mutta näin yhteenlaitettuna ei taida jäädä epäselväksi...

xx

2 kommenttia:

  1. Oi Sirpa, ihanaa että taas kieputtelet :-D Tuo keskimmäinen pari on ilman muuta suosikkini!

    VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!