torstai 27. helmikuuta 2014

Lilan paketin arvonta


  

 Tällä kertaa arvontapakettiin eksyi lilaa ja violettia erisävyissä. 

Pakettiin sisältyy:
Kaiverrettu kvartsi riipus (uniikki)
Ruusuhiottu kvartsi riipus (uniikki)
Puoliporattu kvartsiriipus (uniikki)
Kaksi isoa pyöreää tsekkiläistä lasihelmeä
Pari tsekkiläisiä ruusunterälehti pisaroita (violetti/kulta)
Pari tsekkiläisiä pyöreitä pisaroita (lila/hopea)


 

Voit voittaa pakettiin kommentoimalla alle, mikä käsillä tekeminen ihastuttaa sinua tänä keväänä. Voittaja arvotaan satunnaisesti. Aikaa osallistua on 14.3 asti.

Sirpa
xx

19 kommenttia:

 1. Voi että, ompas vain jälleen kaunis paketti arvonnassa, toivottavasti voittaisin <3

  Tänä keväänä minua kiinnostaa suuresti tuo huovutus, varsinkin kun kevätaurinko alkaa lämmittämään niin uudet asiat alkavat kiinnostamaan. Haluaisin myös kokeilla eräänlaisen scrapbookin tekoa, sinne voisi suunnitelmat piirtää itse ja leikkailla lehdistä kauniita inspiroivia kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Olen koko talven ajan virkannut jämälangoista afrikan kukkia ja värikäs torkkupeite alkaa olla kasassa. Varmaan tulen jatkaneeksi uudelleen löytämääni virkkausinnostusta jollain muullakin tavalla. Arvontakokonaisuus on kyllä todella kaunis!

  VastaaPoista
 3. Mikä kä kaunistus siellä kuvassa onkaan <3

  Nyt kevättä kohtin mentäessä huomaan,että näpertely ja askartelu kiinnostaa neulomista enemmän.

  VastaaPoista
 4. Hei, kivaa kun löysin blogiisi:) Ja vielä arvonta! Ja mun lempiväri!
  Ja tänä keväänä jatkan koruharrastustani. Siihen liittyen yritän taas saada massat paistumaan ja sitä varten ostin ihan pastakoneenkin:) Jos vaikka oppisi tekemään kelvollisia riipuksia yms. Muutaman kerran olen kaulinut massataikainaa.
  Lisäksi yritän saada järjestystä "pajaani" esim hankkimalla kunnon kaapin/lipaston:)
  Kivaa viikonloppua sulle ja mulle rutkasti onnea:)

  VastaaPoista
 5. Oi, onpa ihani helmiä taas arvonnassa!
  Mulla on tälleen koko talven kudontasession jälkeen aina koko kevät ja kesä pyhitetty virkkaustöille. Ja jos sitä koittais pikkuhiljaa kokoomaan pajaa kotiin, nii sais hopeatöitä tehtyä muuallaki ku koulussa.

  VastaaPoista
 6. Puikot on pysyneet tiukasti vielä käsissä ja keskeneräisiä töitä on useampi :) Mutta eilen yllätin pitkästä aikaa itseni hahmottelemasta korua.

  VastaaPoista
 7. Ompeleminen. Ja varsinkin ompeleminen tilkuista/vanhoista (kirpputori) kankaista!! Tahtoisin ommella jonkun ihanan mekon kesäksi :)

  jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Askartelu (Kortit, korut, yms) ovat kaaaikista kivoimpia! Tai niitä ainakin osaan parhaiten tehdä. :D jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Tänä keväänä minua ihastuttaa kaikenlaiset sisustustaulut ja -esineet jotka on tehty käyttämällä mm. big shot laitetta. Pinterestiäkin opin käyttämään ja sieltä olen nappaillut paljon ideoita joita odotan pääseväni toteuttamaan :)

  VastaaPoista
 10. ♥ Ompelukoneella häärääminen. Puikot ei pysy kädessä (vielä) :D!
  ♥ irmeli.nieminen@hotmail.com
  ♥ Ipe

  VastaaPoista
 11. Minua ihastuttaa tällä hetkellä kaikenlaiset sisustutesineet ja -taulut joita on tehty mm. big shot laitetta käyttäen. Pinterestistä olen paljon ideoita metsästellyt :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa lilaa. :)

  Tänä keväänä saa nähdä mihin kerkeän. Jos käsityöksi voi sanoa, niin remonttia. Tämä siis, jos kalenterissa on tilaa. Muuten mennään korteilla ja koruilla.

  VastaaPoista
 13. Pakko kommentoida tänne väliin, että kaikilla on ihania ideoita vaikka kuinka. Mistä sitä aikaa saisi ostettua :) !!!

  VastaaPoista
 14. Oi että mikä arvonta taas! Maltatpa luopua upeista jutuista. Tämä onkin sitten lemppari numero kaksi vihreän jälkeen. :)

  Korut on aina mielessä, mutta joka uusivuosi mulle herää villasukankutomisvimma. Nyt sain jopa parit pitsineulesukat valmiiksi.

  Korurintamalla haluaisn keretä paljon enempään. Haluaisin kokeilla kaikkea, mutta aika ei tunnu riittävän. Polymeerisavi kiinnostaa nyt kovasti.

  VastaaPoista
 15. Tänä keväänä jatkan korujen tekoa. Eniten houkuttaisi bysanttiketjun väkertäminen ja korukivillä näpertely... :)

  VastaaPoista
 16. Ajattelin, että tänä keväänä kesytän ompelukoneen. Siinä on haastetta, mutta nyt on sellainen onnistujan fiilis asiassa.... toivottavasti syntyy ainakin joitain vanhoista ffarkuista tehtyjä laukkuja ja pussukoita.
  Mukana huikeassa arvonnassa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 17. Olen hurahtanut korttien tekoon. Korujakin voisi kokeilla....
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Tuli kirjoitusvirhe tuohon ekaan... en tiedä näkyykö tuossa muille tuo "kirjoittaja on poistanut tämän kommentin" :D pahoittelut säätämisestä. Löysin blogisi helmetin kautta. Ihania arvontoja sinun blogissa, aarteista tosiaan olet malttanut luopua :) Respect! Iloista juhannuksen odotusta!

  VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!