maanantai 10. helmikuuta 2014

Vintage nappikorvakoruja


Tällä hetkellä harrastelun ja bloggailun tahdin määrää tässä talossa pikkuherra. Teen ja postailen siis aina, kun jaksan ja ehdin. Tällä hetkellä projektit myös ovat melko yksinkertaisia, mutta suunnitteilla on paljon kaikenlaista, luonnosvihko täyttyy vinhaa vauhtia. Minun ainakin on pakko laittaa ideat muistiin, muuten häviävät taivaan tuuliin seuraavan idean pukatessa.

Kaikissa kuvien korvakoruissa on käytetty vintage materiaaleja 1950 luvulta. Yllä valkoiset kaiverretut kapussit, joihin liimasin valkoiset aurora borealis kristallit.Vintage Swarovskia.


Kaiverretut lasikapussit AB peridot sävyisillä kristalleilla. Näitä korvakoruja olin ajatellut tehdä vain kirkkailla kristalleilla, mutta itse asiassa yllätinkin itseni ja olenkin käyttänyt vain värillisiä.


Alhaalla edessä vielä hieman läpinäkyvät valkoiset lasikukat. Noita voisi sanoa varmaan maidonvalkeiksi.

Korvakorujen taustalla on suunnittelemani PVC kortti, joita painatin lähinnä korvakoruja varten. Kortit ovat ohuita ja kevyitä, mutta mukavan napakoita ja suojaavat hieman korvakoruja. Niitä tuli vaivaiset 500 kpl, eli eiköhän riitä hetken aikaa, jopa minulla, joka rakastan korvakorujen tekemistä  :)Ihanaista viikonalkua!

xx

2 kommenttia:

  1. Ihania noi korviskortit. Itelläni on vaan millin mainospahvista leikkaamiani neliöitä joissa oma tarra.. :/

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä kivoja, täytyy myöntää. Oli pakko hankkia, kun tutun kautta sain niin hyvän diilin. Itsellä omat korvakorut pysyy hyvin järjestyksessä ja noissa on hyvä vaikka postittaa, eivät taivu helposti :)

    Mutta on se kiva niitä itsekin väkertää, saa joka kerta erilaisen!

    VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!