torstai 13. maaliskuuta 2014

Korukoplan korumateriaalivaihto, osa I

Korukopla järjestää korumateriaalivaihdon, jossa parille lähetetään jokin riipukseksi sopiva korunosa, lukko ja keskipitkään kaulakoruun sopivia materiaaleja. Kaikkea ei ole pakko käyttää yhteen koruun ja omista varastoista saa täydentää, mitä mukaan haluaa lisätä. Parit valittiin satunnaisesti arpomalla ilmoittautuneiden kesken. Materiaalit tulee lähettää 17.3 mennessä ja korut paljastetaan 13.4.

Minä sain parikseni Peikkosen, joka kertoi pitävänsä maanläheisistä sävyistä ja messingistä. Hänen blogiaan selatessani sainkin heti ajatuksen, mitä materiaaleja hänelle haluaisin lähettää. Koska hän tekee paljon siemenhelmitöitä, ajattelin haastaa häntä hieman isommilla materiaaleilla, eli pakettiin eksyi seuraavat:

Ruusukaiverrettu persikka kuukivi pisara
Vintage punainen marcasiitti lasiriipus
Kaksi messinkilukkoa
6 mm pyöreitä karneoli kiviä
Vintage punaisia lasihelmiä
Persikka kuukivi rondelleja ja pyöreitä helmiä
Aventuriini kukkia

Meillä on ollut todella vauhdikas viikko takana, joten lähetin paketin kuvaamatta, jotta materiaalit ehtivät hyvissä ajoin perille. Kuva matskuista löytyy Peikkosen blogista. Emmeköhän näe jatkossa mitä niistä kehkeytyy.

Minä puolestani sain seuraavat materiaalit postissa ja ennenkuin ehdin niistäkään ottaa kuvaa, ehdin jo yön pimeinä tunteina jotakin niistä väkertää... Ai, että hätäinen vai? Ei kun yli-innokas :)
Mutta tässä materiaalit alla, en minä ehtinyt niitä kokonaan törsätä. Perhonen on Peikkosen oma malli eli itsetehty. Todella kaunis, ihastuin heti ja tiesin myös samantien mitä siitä tulisi!


Jo tässä vaiheessa olen iloinen, että osallistuin, vaikka aikataulu välillä aina tiukka onkin ja yllätyksiä sattuu lähes joka päivä. Ainakin jo nyt koen hieman heränneeni horroksesta ja innostuneeni ihan erilailla suunnittelemaan ja myös toteuttamaan uutta tämän haastepaketin myötä. Kiitos Magsille korumateriaalivaihdon järjestämisestä!

2 kommenttia:

  1. Ihana ja todella taidokkaasti tehty perhonen! Kauniita uniikkeja värkkejä molemmilla. Nämä haasteet on niin inspiroivia, että kun kerran mukaan lähtee, ei malta jäädä pois, vaikka aikataulu kuinka tökkisi. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana perhonen<3
    Mä sotkeennuin samaan soppaan:) Juuri tänään sain Susannan lähettämän paketin ja ja nyt on sormi suussa, notta mitä alkaisi tulemaan. Mutta kyllä se lähtee, kun saa aikaa istua pöydän ääreen.
    Ja noista voittamistani liloista ihanuuksista taidan tehdä itselleni juhlakoruja:) On veljen 50 v juhlat tulossa! Kiitos kerran vielä:)

    VastaaPoista

Ilahdun vierailustasi!