sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tabula rasa


En ole täydestä sydämestäni kaupunki ihminen. Toisaalta talvisin ei ole niin väliä missä sitä asuu, mutta näin kevään tullen kaipaisin maalle, jotta pääsisin pistämään käteni multaan. Todellisuus nyt kuitenkin on tämä ja tällä täytyy pärjätä tällä hetkellä. Toivo silti edelleen elää omasta puutarhasta ja kasvimaasta.


Muutimme nykyiseen asuntoon viime syksynä, joten talvea vasten parvekkeen sisustamisessa ei olisi ollut mitään ideaa. Kevät näyttää kuitenkin tänä vuonna olevan aikaisessa, joten heräsin minäkin ajatukseen siitä, että josko tänne parvekkeelle sitten yrittäisi luoda oman keitaan kesäksi. Olisihan se tyhjää parempi. Parveke on onneksi iso, joten sinne kyllä saisi mahtumaan jonkin pienen minipuutarhan. 

Viikonloppuna hieman ehdittiin käydä ideoimassa tuolla ulkomaailmassa, mutta emme kylläkään ehtineet kuin Bauhausiin ja illalla tietenkin surffasin netissä myöhään. Mutta tästä on hyvä lähteä, koska tila on täysin tyhjä. Nyt vain suunnittelemaan ja miettimään mitä tänne haluaisi luoda :) 

Ideoita otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun vierailustasi!